Fotograf:
Kylling.no
Barnehagens spøkelseshus inneholder
373 Kalorier,
45 g Karbo,
4 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Barnehagens spøkelseshus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Barnehagens spøkelseshus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8345 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Barnehagens spøkelseshus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 373.31 | 11 496.38 | 574.82 | Kcal |
Protein | 4.28 | 131.81 | 6.59 | gram |
Karbohydrat | 44.85 | 1 381.19 | 69.06 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 40.65 | 2.03 | gram |
Fett | 19.35 | 595.90 | 29.79 | gram |
Mettet fett | 11.66 | 359.08 | 17.95 | gram |
Salt | 0.68 | 20.96 | 1.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.81 | Kr 86.54 | Kr 4.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 3 080 totalt | 3 080 pr porsj | 154 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Kok opp smør og vann i en stor kjele. Trekk kjelen av platen, og tilsett resten av ingrediensene. Bland alt godt sammen. Hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken ved 180 °C i ca. 30 minutter.
Rør smør og melis mykt til sjokoladekremen. Ha i ett og ett egg og kakao. Rør til kremen er jevnt lysebrun.
Legg den avkjølte kaken på et stort serveringsfat og skjær ut et hus med pipe. Av avskjæret kan det formes et «bislag» som legges oppå huset. Pynt med sjokoladekrem, mashmallows (delt i to), grønn kakegelé og sort non-stop.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17913)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift