Fotograf:
Knut Pettersen
Rullekake (Swissrull) inneholder
182 Kalorier,
33 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Rullekake (Swissrull) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rullekake (Swissrull) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,4 poeng fra 21 lesere
Lesere:
39330 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rullekake (Swissrull) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 181.74 | 1 434.86 | 89.68 | Kcal |
Protein | 4.34 | 34.26 | 2.14 | gram |
Karbohydrat | 33.21 | 262.20 | 16.39 | gram |
Kostfiber | 1.19 | 9.40 | 0.59 | gram |
Fett | 3.24 | 25.58 | 1.60 | gram |
Mettet fett | 0.85 | 6.71 | 0.42 | gram |
Salt | 0.43 | 3.42 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.31 | Kr 26.13 | Kr 1.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 790 totalt | 790 pr porsj | 49 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Denne oppskriften passer til en stor langpanne, altså blir rullekaken nokså stor.
Slik gjør du
Sett ovnen på 225 grader. Lag klar en rist til å ha kaken på når den er stekt, og det du skal ha til fyll. Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt i mel og bakepulver og bland forsiktig.
Kle en stor langpanne med bakepapir og fordel røren utover. Stekes i 5-10 minutter til den er fint brun.
La kaken inkl. bakepapiret skli over på en rist. Fordel fyllet jevnt utover, start med kantene, da tørker de ikke så lett inn. Rull kaken sammen ved å løfte i bakepapiret, og fjern bakepapiret forsiktig etter hvert som du ruller.
La kaken avkjøle med skjøten ned.
Kilde:
Oddny
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1332)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift