Fotograf:
Dr Oetker
Amerikansk brownie inneholder
355 Kalorier,
52 g Karbo,
3 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Amerikansk brownie har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Amerikansk brownie er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4275 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Amerikansk brownie med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 354.60 | 7 819.64 | 390.98 | Kcal |
Protein | 3.25 | 71.67 | 3.58 | gram |
Karbohydrat | 52.40 | 1 155.52 | 57.78 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 26.46 | 1.32 | gram |
Fett | 14.40 | 317.55 | 15.88 | gram |
Mettet fett | 8.81 | 194.28 | 9.71 | gram |
Salt | 0.64 | 14.16 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.63 | Kr 58.00 | Kr 2.90 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 205 totalt | 2 205 pr porsj | 110 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,1 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Kakedeig:
Kok opp smør, kakao og vann i en kasserolle og ta deretter bort kasserollen fra varmen. Bland hvetemel, sukker, salt, vaniljesukker og natron i en skål.
Visp egg og melk og rør i melblandingen. Rør deretter i det varme kakaosmøret i deigen, og hell deigen i en smurt langpanne (20 x 30 cm). Stek kaken på 200°C i ca. 30 min. Den skal helst være litt tung og porøs. La kaken avkjøles helt i langpannen før man tar på glasuren.
Glasur:
Visp sammen smør, melk, kakao, vaniljesukker og melis med en håndmikser til en luftig glasur. Bred glasuren over kaken, og oppbevar kaken kjølig til servering - den er faktisk best kjøleskapskald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dr Oetker
(Intern: 30119)
Tilberedningstid:
45 min + avkjøling
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Amerika
Innlagt dato:2013-01-06
Oppdatert dato:2013-01-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift