Akkarkaker inneholder
118 Kalorier,
3 g Karbo,
11 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Akkarkaker har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Melk, Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Akkarkaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2578 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Akkarkaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.80 | 245.47 | Kcal |
Protein | 11.41 | 23.78 | gram |
Karbohydrat | 2.51 | 5.23 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 0.40 | gram |
Fett | 6.86 | 14.29 | gram |
Mettet fett | 1.81 | 3.77 | gram |
Salt | 1.57 | 3.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.10 | Kr 8.54 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 250 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finner og armer fra akkar som er renset og vasket males en gang i kvern til farse.
Ha farsen og resten av ingrediensene i en stor bolle, og bland godt sammen. Tilsett griljernmel etter behov for å få en tørrere farse.
Form farsen til runde 1 cm tykke karbonader, som stekes brune i smør.
Server akkarkakene med salat, tomat, løk og majones.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11717)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.