Alligator jambalaya



Alligator jambalaya inneholder 83 Kalorier, 10 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Alligator jambalaya har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Alligator jambalaya er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgmarineret alligatorkjøtt
1stkSterk italiensk pølse skåret i terninger
1stkGrønn pepper
1kopp(er)hakket persille
1kopp(er)hakket bladselleri
2boks(er)flådde tomater
2kopp(er)kyllingfond
2stk storløk hakket
2tsoregano
2dashTabasco
2feddhvitløk, presset
2kopp(er)ris
Olivenolje
Salt og pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Alligator jambalaya!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier83.00712.47Kcal
Protein7.7266.27gram
Karbohydrat9.9785.58gram
Kostfiber0.907.73gram
Fett1.169.96gram
Mettet fett0.030.26gram
Salt0.161.37gram
Pris på oppskriftenKr 12.39Kr 106.36Kroner
Hele oppskriften veier3 434 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta en stor gryte, helst i støpejern og sauter de grønne pepper, persille, bladselleri, løk og hvitløk. Ha deretter tomater og kyllingfond i gryten.

Dekk gryten med bakepapir og sett den midt i en forvarmet ovn (200 grader). La retten bake i 25 minutter.

Skjær alligatorkjøttet i terninger, og ha resten av ingrediensene i gryten. La det surre inntil væsken er absorbert av risene. Rør jevnlig så risen ikke brenner fast

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21602)
Kategori: Gryterett
Land: Amerika
Innlagt dato:2006-03-04
Oppdatert dato:2006-03-04
Lesere: 5559 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.