Alligator jambalaya inneholder
83 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Alligator jambalaya har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Alligator jambalaya er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Alligator jambalaya!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 83.00 | 712.47 | Kcal |
Protein | 7.72 | 66.27 | gram |
Karbohydrat | 9.97 | 85.58 | gram |
Kostfiber | 0.90 | 7.73 | gram |
Fett | 1.16 | 9.96 | gram |
Mettet fett | 0.03 | 0.26 | gram |
Salt | 0.16 | 1.37 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.39 | Kr 106.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 434 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta en stor gryte, helst i støpejern og sauter de grønne pepper, persille, bladselleri, løk og hvitløk. Ha deretter tomater og kyllingfond i gryten.
Dekk gryten med bakepapir og sett den midt i en forvarmet ovn (200 grader). La retten bake i 25 minutter.
Skjær alligatorkjøttet i terninger, og ha resten av ingrediensene i gryten. La det surre inntil væsken er absorbert av risene. Rør jevnlig så risen ikke brenner fast
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21602)
Kategori:
Gryterett
Land:
Amerika
Innlagt dato:2006-03-04
Oppdatert dato:2006-03-04
Lesere:
6036 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.