Anderagu



Anderagu inneholder 315 Kalorier, 6 g Karbo, 10 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Anderagu har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Anderagu er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2stkvilllender
Ca 1,5ssmargarin eller smør
1stkløk
2tssalt
Ca 1,5krmpepper
0,5tstimian eller rosmarin
Ca 2,5stkeple, syrlige
1boks(er)sopp, 200 g, eller tilsvarende fersk
2dlhønsebuljong
1dlrødvin
2ssmaizena
1dlcréme fraiche
6porsjon(er)ris


Annonse



Næringsdeklarasjon for Anderagu!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier315.262 668.54Kcal
Protein10.1585.92gram
Karbohydrat6.2252.65gram
Kostfiber0.352.96gram
Fett27.52232.95gram
Mettet fett8.0868.39gram
Alkohol0.20 %
Salt0.453.79gram
Pris på oppskriftenKr 11.39Kr 96.41Kroner
Hele oppskriften veier5 079 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern innmaten fra fuglene. Skyll og tørk dem godt. Del dem i biter. Brunes i matfett i en stekegryte. Tilsett grovhakket løk mot slutten. Krydre med salt, pepper og timian. Tilsett eplebåter og sopp.

Hell i buljong og rødvin. Etterstek under lokk på svak varme i 45-60 minutter avhengig av fuglenes alder. Tilsett créme fraîche og jevn med maisenna utrørt i litt vann.

Serveres med ris, varm hodekålsalat med spinat og eventuelt rødvinsbrød (se egen oppskrift: Brød).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7980)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Lesere: 3138 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.