Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Appelsin- og Grapefruktsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Appelsin- og Grapefruktsaus



Appelsin- og Grapefruktsaus inneholder 148 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Appelsin- og Grapefruktsaus har beregnet å ha følgende allergener Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsin- og Grapefruktsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2ssusaltet smør
250grfiskebein og avskjærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stkvårløk, grovhakket
1stang(stenger)stangselleri, hakket
2,5dltørr hvitvin
1stk storappelsin, skrellet
1stk storgrapefrukt, skrellet
3dlkremfløte, lett pisket




Næringsdeklarasjon for Appelsin- og Grapefruktsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier148.07501.96Kcal
Protein1.073.63gram
Karbohydrat4.0413.70gram
Kostfiber0.762.58gram
Fett12.3441.83gram
Mettet fett7.9727.02gram
Alkohol2.15 %
Salt0.030.09gram
Pris på oppskriftenKr 6.52Kr 22.10Kroner
Hele oppskriften veier1 356 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt smøret over middels sterk varme i en kjele. Tilsett fiskebein, avskjær, vårløk og stangselleri. La det surre ved middels sterk varme i noen minutter. Rør av og til, til løken er gyllen og stangsellerien mykner.

Tilsett vinen. La det småkoke i 15-20 minutter. Reduseres væsken for mye, tilsetter du litt vann. Sil kraften i en bolle. Kast bein og grønnsaker.

Del appelsinen og grapefrukten i båter. Fjern alle hinner. Ha kraften tilbake i kjelen og tilsett appelsin- og grapefruktbåter. Varm opp ved middels sterk varme. Senk varmen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. Serveres varm til grillstekt eller kokt fisk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7303)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere: 14125 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.