Appelsin- og Grapefruktsaus inneholder
148 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Appelsin- og Grapefruktsaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsin- og Grapefruktsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
14835 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsin- og Grapefruktsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 147.77 | 500.94 | Kcal |
Protein | 1.03 | 3.49 | gram |
Karbohydrat | 4.04 | 13.70 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 2.03 | gram |
Fett | 12.36 | 41.90 | gram |
Mettet fett | 7.80 | 26.44 | gram |
Alkohol | 2.15 % | | | |
Salt | 0.03 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.52 | Kr 22.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 356 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret over middels sterk varme i en kjele. Tilsett fiskebein, avskjær, vårløk og stangselleri. La det surre ved middels sterk varme i noen minutter. Rør av og til, til løken er gyllen og stangsellerien mykner.
Tilsett vinen. La det småkoke i 15-20 minutter. Reduseres væsken for mye, tilsetter du litt vann. Sil kraften i en bolle. Kast bein og grønnsaker.
Del appelsinen og grapefrukten i båter. Fjern alle hinner. Ha kraften tilbake i kjelen og tilsett appelsin- og grapefruktbåter. Varm opp ved middels sterk varme. Senk varmen, tilsett fløte og smak til med salt og pepper. Serveres varm til grillstekt eller kokt fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7303)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.