Appelsiner som i Transvaal inneholder
70 Kalorier,
12 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Appelsiner som i Transvaal har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsiner som i Transvaal er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5500 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsiner som i Transvaal!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.92 | 218.09 | Kcal |
Protein | 0.95 | 2.96 | gram |
Karbohydrat | 11.93 | 37.21 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 3.15 | gram |
Fett | 1.82 | 5.68 | gram |
Mettet fett | 1.13 | 3.52 | gram |
Salt | 0.03 | 0.10 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.84 | Kr 8.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 872 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 68,24 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv skallet forsiktig av appelsinene. Ikke noe av det hvite må komme med. Ta vare på det revne skallet, som skal brukes senere. Skrell alt det hvite av appelsinene.
Skjær hver appelsin i 4-5 tykke skiver. Legg dem på hverandre igjen og fest med tannpirker. Sett dem i ildfast fat. Fordel sirup og smør over appelsinene og stek dem midt i ovnen ved 175 C i ca 20 min. Øs sausen over et par ganger.
Smelt marshmallows i vannbad. Marshmallows kan kjøpes i de fleste dagligvarebutikkene. Tilsett revet appelsinskall.
Fordel marshmallow-kremen over appelsinene, pynt med cocktailbær.
Server appelsinene varme og nylagede i det ildfaste fatet, eller anrett dem på varmt serveringsfat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8427)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Sør-Afrika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-24
Oppdatert dato:2003-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift