Fotograf:Dansukker
Sjokoladepavlova med appelsinsalat og råkrem inneholder 160 Kalorier, 28 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr Sjokoladepavlova med appelsinsalat og råkrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stivpisk eggehvitene, og tilsett deretter sukkeret og fortsett å vispe til massen er blank og smidig. Bland sammen melis, kakao, vaniljesukker og maizena og sikt det i marengsmassen. Fortsett å vispe i ca. 5 minutter til massen er ganske blank. Sprøyt eller legg opp massen med skje til ringer på en stekeplate med smurt og melet bakepapir. Stek midt i ovn ved 110 grader i ca. 45 minutter.
Bland brun farin og kanel i en bolle. Skrell appelsinene og skjær dem i tynne, halve skiver. Legg dem i en bolle og strø på kanelblandingen. La det stå kaldt i minst 1 time for å marinere.
Visp eggeplommer og melis til eggedosis. Stivpisk kremfløten og vend den inn i eggedosisen. Tilsett likøren.
Server pavlova med salaten og kremen delikat opplagt på asjetter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 32770)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2016-12-21
Oppdatert dato:2016-12-21