Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Aprikos-sjokoladekake oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Aprikos-sjokoladekake



Rund form, ca.24 cm i diameter
I stekeovnen: 200 °C i ca. 45 minutter


Oppskriften inneholder 312 Kalorier, 31 g Karbo, 6 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Aprikos-sjokoladekake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grsmør
1,5dlsukker
3stkegg
150grmarsipanmasse
0,5dlkakao
2tsvaniljesukker
2,5dlhvetemel
0,5tsbakepulver
1boks(er)aprikoser
50grvalnøtter, hakket




Kalorier og næringsinnhold i Aprikos-sjokoladekake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier312.373 882.98323.58Kcal
Protein5.5368.745.73gram
Karbohydrat31.21387.9632.33gram
Kostfiber2.1126.232.19gram
Fett17.91222.6318.55gram
Mettet fett7.5493.737.81gram
Salt0.263.170.26gram
Pris på oppskriftenKr 4.27Kr 53.08Kr 4.42.-
Hele oppskriften veier1 243 totalt1 243 pr porsj104 pr stk gram
Energiprosent fra karbo39,96 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

En meget saftig og god kake som bare blir bedre jo lengre den får stå.

Smelt smøret og avkjøl det litt. Rør sukker og egg i det lunkne smøret. Finriv marsipanmasse og bland det i. Bland det tørre og rør det i deigen slik at den blir glatt. Hell deigen i en godt smurt form. La aprikosene få renne av seg, skjær dem i biter og legg dem oppå deigen, gjerne i et fint mønster. Hakk nøttene og dryss det over. Stek kaken i nedre del av oven.
Dette er også en kjempegod kake å servere som en dessert etter middagen, da gjerne med en kremklatt eller litt is.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17180)
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-18
Oppdatert dato:2004-03-18
Lesere: 7267 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.