Fotograf:
Frukt.no
Aspargesrisotto a la Provence inneholder
168 Kalorier,
26 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Aspargesrisotto a la Provence har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Aspargesrisotto a la Provence er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Aspargesrisotto a la Provence!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 168.29 | 542.74 | Kcal |
Protein | 6.08 | 19.61 | gram |
Karbohydrat | 25.94 | 83.66 | gram |
Kostfiber | 1.61 | 5.19 | gram |
Fett | 4.11 | 13.25 | gram |
Mettet fett | 1.78 | 5.74 | gram |
Salt | 0.31 | 0.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.73 | Kr 18.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 290 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 61,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres løk og bacon i en varm panne i litt smør. Ha i ris. La den bli blank. Tilsett buljong. Kok som angitt på pakken. Kutt av aspargestoppene og la de koke 1 minutt i buljongen før de tas opp. Kutt resten av stilken i tynne skiver og ha de i risottoen i siste kokeminutt sammen med gulrøttene, hvitløk og purren. Rør inn parmesanen når risen er ferdig kokt. Smak til med salt og pepper. Pynt med aspargestoppene. Pølserester eller rester av kyllingmiddag kan også godt brukes i denne risottoen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 446)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-18
Oppdatert dato:2002-07-18
Lesere:
4218 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift