Fotograf:
Knut Pettersen
En grei måte å grille mais på. Da vi her hjemme kjøper de som regel ferdig kokt, trengs det bare 15-20 minutter på grillen. Evt så kan baconskivene stekes på forhånd. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
10 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Bacon surrede maiskolber på grillen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4787 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bacon surrede maiskolber på grillen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.97 | 258.17 | Kcal |
Protein | 5.62 | 10.22 | gram |
Karbohydrat | 9.85 | 17.91 | gram |
Kostfiber | 2.56 | 4.66 | gram |
Fett | 8.33 | 15.15 | gram |
Mettet fett | 2.59 | 4.71 | gram |
Salt | 0.89 | 1.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.45 | Kr 15.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 364 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp grillen. Dryss krydder på kolbene og surr rundt baconskiver. Rull så inn i alufoil og legg på grillen. Først ca 10-15 minutter ved sterk varme, så 30-45 minutter ved lav varme.
Om kolbene er kokt på forhånd bruker du bare 1/3 av tiden.
Server som tilbehør til annen grillmat eller som egen rett
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 31643)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Innlagt dato:2014-08-03
Oppdatert dato:2014-08-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift