Fotograf:Rosemarie Pettersen En superenkel grillrett som nesten er ett lite måldtid i seg selv eller en forrett til grillmaten. Her kan det brukes ferdige kokte maiskolber eller ferske rå som nok blir best. Og de klarer seg selv på grillen mens du tilbereder det andre.
Ta frem og rens maisen. Dryss over krydder og surr 2 skiver bacon rundt hver av dem. Om en ønsker smør på flesk, så legg på noen klatter smør. Ta en passe stor alufoil ark og surr den rundt kolben, tett godt og stram den i hver ende,
Bruker du kokte kolber så: Legges på medium/varm grillvarme og snus litt av og til. Grill i 10-12 minutter.
Bruker du rå kolber så: Gjenta som over, men etter 10-12 minutter legger du pakkene til side på svakere varme og lar de grille rolig i 40-45 minutter slik at maisen blir kokt.
Server alene eller som tilbehør til ett større måltid. For eksempel er en halv kolbe fint tilbehør på en tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34690)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2019-07-05
Oppdatert dato:2019-07-05