Bankebiff med rødvin og svart pepper inneholder
98 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Bankebiff med rødvin og svart pepper har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bankebiff med rødvin og svart pepper er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
10708 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bankebiff med rødvin og svart pepper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 97.98 | 508.76 | Kcal |
Protein | 9.11 | 47.30 | gram |
Karbohydrat | 2.89 | 15.01 | gram |
Kostfiber | 0.46 | 2.39 | gram |
Fett | 5.07 | 26.33 | gram |
Mettet fett | 2.75 | 14.28 | gram |
Alkohol | 0.49 % | | | |
Salt | 1.18 | 6.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.44 | Kr 33.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 077 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,79 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skiver av kjøttet. Skrell løken og skjær den i skiver. Bank kjøttskivene, og vend de i en blanding av hvetemel, salt og knust pepper. Brun skivene i smør. Brun løken lett. Kok ut pannen med rødvin. Ha alt i en kjele sammen med viltkraft.
Kok til kjøttet er mørt, ca 1 - 1 ½ time. Server retten sammen med kokte poteter eller potetstappe. Serveres gjerne med broccoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9961)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.