Bankebiff med rødvin og svart pepper





Bankebiff med rødvin og svart pepper inneholder 96 Kalorier, 3 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Bankebiff med rødvin og svart pepper har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bankebiff med rødvin og svart pepper er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
800grkjøtt fra bankekjøtt eller rundsteik
1stk storløk
80grsmør
1dlhvetemel
2sssvart pepper
1sstomatpuré
1dlrødvin
8dlviltkraft
2tssalt


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bankebiff med rødvin og svart pepper!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.67496.77Kcal
Protein9.0747.10gram
Karbohydrat2.8915.01gram
Kostfiber0.422.18gram
Fett4.8425.13gram
Mettet fett2.7514.28gram
Alkohol0.49 %
Salt1.206.21gram
Pris på oppskriftenKr 6.44Kr 33.44Kroner
Hele oppskriften veier2 077 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær skiver av kjøttet. Skrell løken og skjær den i skiver. Bank kjøttskivene, og vend de i en blanding av hvetemel, salt og knust pepper. Brun skivene i smør. Brun løken lett. Kok ut pannen med rødvin. Ha alt i en kjele sammen med viltkraft.

Kok til kjøttet er mørt, ca 1 - 1 ½ time. Server retten sammen med kokte poteter eller potetstappe. Serveres gjerne med broccoli.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9961)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-30
Oppdatert dato:2003-04-30
Lesere: 9747 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.