Berry-bubbles





Berry-bubbles oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Berry-bubbles inneholder 63 Kalorier, 7 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Berry-bubbles har ingen allergener
Berry-bubbles er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
0,5litervann
5pose(r)te med blåbær- eller solbærsmak
1dlDansukker Sukker
150grblåbær
12stkbringebær
6stkjordbær
Isbiter
70clmusserende rosévin


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Berry-bubbles med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier62.98170.05Kcal
Protein0.360.97gram
Karbohydrat7.1719.36gram
Kostfiber0.912.46gram
Fett0.120.32gram
Alkohol4.28 %11.56gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.01gram
Pris på oppskriftenKr 16.60Kr 44.82Kr .-
Hele oppskriften veier1 620 totalt270 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet, og legg i teposene. La stå i 5 minutter. Ta opp teposene. Ha i sukkeret, og rør til det er oppløst. Sett i kjøleskap til servering. Legg isbiter i store glass, og hell i teen. Fordel bærene i glassene. Tilsett vinen, og server umiddelbart.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 32752)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Champagne drinker
Innlagt dato:2016-12-21
Oppdatert dato:2018-12-22
Lesere: 528 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Berry-bubbles.Berry-bubbles.
Denne retten har 62,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.