Bjørne pølser inneholder
197 Kalorier,
0 g Karbo,
18 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Bjørne pølser har beregnet å ha følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bjørne pølser er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bjørne pølser!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 197.26 | 602.95 | Kcal |
Protein | 17.62 | 53.86 | gram |
Karbohydrat | 0.14 | 0.43 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.21 | gram |
Fett | 13.62 | 41.63 | gram |
Mettet fett | 2.83 | 8.65 | gram |
Alkohol | 0.50 % | | | |
Salt | 0.74 | 2.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.62 | Kr 66.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 445 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,28 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gjør klar tarmene, vask og rens de.
Kjør kjøttet og flesk gjennom kverna 1 gang, tilsett krydder og vin, bland godt og kjør det gjennom den fineste kverna 1 gang til
Press det inn i tarmene i ca 10 cm lengde, knytt for og legg i kjøleskap i 2-3 dager.
Kokes så i lettsaltet vann til de er gjennomkokt.
Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3043)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Canada
Innlagt dato:2003-01-06
Oppdatert dato:2003-01-06
Lesere:
4764 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.