Bjørne pølser





Bjørne pølser inneholder 197 Kalorier, 0 g Karbo, 18 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Bjørne pølser har beregnet å ha følgende allergener Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bjørne pølser er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
Grisetarmer
1,8kgbjørnekjøtt uten fett i biter
500grflesk i biter
2,5tssalt
2tssort pepper
1tssellerifrø
0,5tstørket timian blader
0,5kopp(er)rødvin


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bjørne pølser!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier197.26602.95Kcal
Protein17.6253.86gram
Karbohydrat0.140.43gram
Kostfiber0.070.21gram
Fett13.6241.63gram
Mettet fett2.838.65gram
Alkohol0.50 %
Salt0.742.25gram
Pris på oppskriftenKr 21.62Kr 66.08Kroner
Hele oppskriften veier2 445 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gjør klar tarmene, vask og rens de.
Kjør kjøttet og flesk gjennom kverna 1 gang, tilsett krydder og vin, bland godt og kjør det gjennom den fineste kverna 1 gang til Press det inn i tarmene i ca 10 cm lengde, knytt for og legg i kjøleskap i 2-3 dager.
Kokes så i lettsaltet vann til de er gjennomkokt.

Merk! Bjørnekjøtt må være gjennomstekt eller kokt pga fare for trikiner.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3043)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Canada
Innlagt dato:2003-01-06
Oppdatert dato:2003-01-06
Lesere: 4410 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.