Fotograf:Dansukker
Bjørnebærsyltetøy inneholder 142 Kalorier, 33 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Bjørnebærsyltetøy har ingen allergener
Bjørnebærsyltetøy er: Vegetar Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere Lesere: 17528 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
1. Rens og skyll bærene som bør være godt modne. Legg bærene i en rustfri kasserolle sammen med sukkeret.
2. Varm opp blandingen og la den småkoke i 10 minutter. Rør forsiktig innimellom. Ta kasserollen av platen og skum av.
3. Bland natriumbensoat i litt av det varme syltetøyet, og rør blandingen inn i resten av syltetøyet. Hell over på varme, godt rengjorte glass. Lukk tett og oppbevar glassene kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 31874)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-07-30
Oppdatert dato:2017-07-30