Fotograf:
Dansukker
Lag deilig bjørnebærsyltetøy! I tillegg til å være ideelt som fyll i bakverk, er bjørnebærsyltetøy flott å servere til pannekaker og grøt Oppskriften inneholder
168 Kalorier,
39 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Bjørnebærsyltetøy 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Bjørnebærsyltetøy 2 med ingrediensene over!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Verdi pr stykke Enhet Kalorier 167.76 1 326.14 Kcal Protein 0.93 7.35 gram Karbohydrat 38.57 304.90 gram Kostfiber 3.35 26.48 gram Fett 0.34 2.69 gram Mettet fett 0.00 0.00 gram Salt 0.05 0.37 gram Pris på oppskriften Kr 9.58 Kr 75.73 Kr .- Hele oppskriften veier 1 581 totalt 791 pr porsj pr stk gram Energiprosent fra karbo 91,96 % Ikke lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
Rens og skyll bærene. Ha bær, syltesukker og vann i en kasserolle. Smak til med mørkt muscovadorørsukker.
La koke i 5–7 minutter.
Skum av. Hell syltetøyet over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 35366)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Innlagt dato: 2020-08-04
Oppdatert dato: 2020-08-04
Lesere:
642 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift