Blandet paprikasalat inneholder
40 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Blandet paprikasalat har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blandet paprikasalat er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3345 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blandet paprikasalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 40.22 | 718.41 | Kcal |
Protein | 0.67 | 11.97 | gram |
Karbohydrat | 8.21 | 146.65 | gram |
Kostfiber | 1.63 | 29.12 | gram |
Fett | 0.16 | 2.86 | gram |
Mettet fett | 0.08 | 1.43 | gram |
Salt | 0.03 | 0.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.14 | Kr 56.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 786 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 81,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del paprikaene i to på langs og fjern frø og hinner. Skjær paprikakjøttet i strimler. Forvell dem et par minutter i kokende lettsaltet vann. Ta dem opp og la dem renne godt av.
Kok opp eddik, vann, sukker og pepper. Rør til sukkeret er oppløst. Legg paprikastrimlene i og la dem småkoke i 1-2 minutter.
Fyll salaten på glass og sett på lokk. La glassene stå kjølig til neste dag.
Hell laken forsiktig av. Gi den et oppkok. Bland konserveringsmidlet med litt av den varme laken, og bland det med resten. Avkjøl. Hell den kalde laken tilbake på glassene. Sett på tett lokk. Oppbevar glassene kjølig. Salaten er ferdig til bruk etter ca 1 uke.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9434)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.