Blandet paprikasalat



Blandet paprikasalat inneholder 40 Kalorier, 8 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Blandet paprikasalat har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blandet paprikasalat er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3345 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
10stkrøde, grønne og gule paprikaer

Lake:

1dleddik 7%
1,5dlvann
1dlsukker
5stkhvite pepperkorn
1krmbenzoesurt natron




Næringsdeklarasjon for Blandet paprikasalat!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier40.22718.41Kcal
Protein0.6711.97gram
Karbohydrat8.21146.65gram
Kostfiber1.6329.12gram
Fett0.162.86gram
Mettet fett0.081.43gram
Salt0.030.53gram
Pris på oppskriftenKr 3.14Kr 56.09Kroner
Hele oppskriften veier1 786 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo81,65 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del paprikaene i to på langs og fjern frø og hinner. Skjær paprikakjøttet i strimler. Forvell dem et par minutter i kokende lettsaltet vann. Ta dem opp og la dem renne godt av.

Kok opp eddik, vann, sukker og pepper. Rør til sukkeret er oppløst. Legg paprikastrimlene i og la dem småkoke i 1-2 minutter.

Fyll salaten på glass og sett på lokk. La glassene stå kjølig til neste dag.

Hell laken forsiktig av. Gi den et oppkok. Bland konserveringsmidlet med litt av den varme laken, og bland det med resten. Avkjøl. Hell den kalde laken tilbake på glassene. Sett på tett lokk. Oppbevar glassene kjølig. Salaten er ferdig til bruk etter ca 1 uke.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9434)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.