Blodkurv





Blodkurv inneholder 164 Kalorier, 0 g Karbo, 17 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Blodkurv har ingen allergener
Blodkurv er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grfinskåret flesk
1literblod
1tssalt
1tspepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blodkurv!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier164.01577.93Kcal
Protein17.2260.68gram
Karbohydrat0.070.25gram
Kostfiber0.040.14gram
Fett10.5337.11gram
Mettet fett3.9213.81gram
Salt0.933.29gram
Pris på oppskriftenKr 7.66Kr 26.99Kroner
Hele oppskriften veier1 410 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm opp flesket i en gryte og tilsett blod, salt og pepper. Rør til blodet har stivnet og har forandret farge. Ikke la det bli tørt

Dette er oppskrift fra setesdalen. Det ble servert flatbrød, smør og poteter til denne retten.
Blodkurv kan og fryses.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2798)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-22
Oppdatert dato:2002-12-22
Lesere: 2860 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.