Blodkurv inneholder
164 Kalorier,
0 g Karbo,
17 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Blodkurv har ingen allergener
Blodkurv er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4471 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodkurv!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.01 | 577.93 | Kcal |
Protein | 17.22 | 60.68 | gram |
Karbohydrat | 0.07 | 0.25 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 0.14 | gram |
Fett | 10.53 | 37.11 | gram |
Mettet fett | 3.92 | 13.81 | gram |
Salt | 0.93 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.66 | Kr 26.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 410 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,17 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm opp flesket i en gryte og tilsett blod, salt og pepper.
Rør til blodet har stivnet og har forandret farge.
Ikke la det bli tørt
Dette er oppskrift fra setesdalen. Det ble servert flatbrød, smør og poteter til denne retten.
Blodkurv kan og fryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2798)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-22
Oppdatert dato:2002-12-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.