Boblesangria med shrub



Boblesangria med shrub oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Sangria med bær og jordbærsirup. Fint en varm ettermiddag.

Oppskriften inneholder 90 Kalorier, 21 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Boblesangria med shrub er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1824 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Grunnoppskrift shrub (eddiksirup)

3dljordbær
3dlbalsamicoeddik eller rødvinseddik
3dlDansukker Demerarasukker

Sangria

300grJordbær, bringebær, blåbær
5ssshrubIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1stksitron
1stklime
1bunt(er)mynte
7,5dlmusserende vin (gjerne alkoholfri)
50clvann med kullsyre
2ssDansukker Demerarasukker




Kalorier og næringsinnhold i Boblesangria med shrub med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier89.771 612.27Kcal
Protein0.458.08gram
Karbohydrat21.19380.57gram
Kostfiber1.1119.94gram
Fett0.111.98gram
Mettet fett0.010.18gram
Salt0.040.75gram
Pris på oppskriftenKr 6.04Kr 108.48Kr .-
Hele oppskriften veier1 796 totalt1 796 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo94,41 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Shrub
Skyll og hakk jordbærene. Ha dem på et rent glass med tettsittende lokk. Varm opp eddiken i en gryte, men unngå at den koker. Hell den over jordbærene, og skru lokket godt på. Sett det i kjøleskapet, og la stå i minst 2 døgn.
Sil eddiken gjennom en finmasket sil noen ganger til væsken er helt klar. Kok opp eddiken med sukkeret. Rør til sukkeret har løst seg helt opp, og hell over på et rent glass. Skru på lokket. Oppbevares i kjøleskapet.

Sangria
Skyll og del bær og frukt i små biter, og ha dem i en mugge sammen med shruben. Legg i noen kvister mynte, og hell over den musserende vinen og kullsyrevannet. Strø til slutt over litt sukker, og rør rundt.

Tips!
Lag shruben minst et par dager før servering. Smaken blir kraftigere jo lengre den står.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 35207)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Punsj/bowle
Innlagt dato:2020-07-22
Oppdatert dato:2020-07-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Jordbærbowle med appelsin.Jordbærbowle med appelsin.
Denne retten har 22,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bowle med jordbær.Bowle med jordbær.
Denne retten har 53,52 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,56.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Boblesangria med shrub.Boblesangria med shrub.
Denne retten har 89,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,19 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.