Boller glutenfrie 2 inneholder
230 Kalorier,
42 g Karbo,
3 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Boller glutenfrie 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Boller glutenfrie 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9640 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Boller glutenfrie 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 230.36 | 2 617.90 | 145.44 | Kcal |
Protein | 2.97 | 33.75 | 1.88 | gram |
Karbohydrat | 42.49 | 482.87 | 26.83 | gram |
Kostfiber | 0.41 | 4.66 | 0.26 | gram |
Fett | 5.30 | 60.23 | 3.35 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 13.98 | 0.78 | gram |
Salt | 0.78 | 8.88 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.80 | Kr 43.18 | Kr 2.40 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 136 totalt | 1 136 pr porsj | 63 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 73,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 18
boller
1.Smuldre margarinen, tilsett sukker, kardemomme og gjær i miksen.
2.Ha i væsken og egget og bland det hele sammen.
3.Settes til heving med plast over ca. 40 min.
4.Ta deigen med en oljet skje og form til boller
5.Bruk litt olje på hendene
6.Heves ca. ½ time.
7.Stekes v/250°C i 8-10 min.
Kilde: Toro
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 897)
Kategori:
Gjærbakst
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.