Boller glutenfrie 2



Boller glutenfrie 2 inneholder 230 Kalorier, 42 g Karbo, 3 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Boller glutenfrie 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Boller glutenfrie 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 9640 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grTORO Glutenfri fin kakemiks
75grMargarin
1pakketørrgjær
3sssukker
2tskardemomme
4,5dlmelk
1stkegg




Kalorier og næringsinnhold i Boller glutenfrie 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier230.362 617.90145.44Kcal
Protein2.9733.751.88gram
Karbohydrat42.49482.8726.83gram
Kostfiber0.414.660.26gram
Fett5.3060.233.35gram
Mettet fett1.2313.980.78gram
Salt0.788.880.49gram
Pris på oppskriftenKr 3.80Kr 43.18Kr 2.40.-
Hele oppskriften veier1 136 totalt1 136 pr porsj63 pr stk gram
Energiprosent fra karbo73,78 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 boller

1.Smuldre margarinen, tilsett sukker, kardemomme og gjær i miksen.
2.Ha i væsken og egget og bland det hele sammen.
3.Settes til heving med plast over ca. 40 min.
4.Ta deigen med en oljet skje og form til boller
5.Bruk litt olje på hendene
6.Heves ca. ½ time.
7.Stekes v/250°C i 8-10 min.
Kilde: Toro

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 897)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.