Boller glutenfrie 2





Boller glutenfrie 2 inneholder 238 Kalorier, 42 g Karbo, 3 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Boller glutenfrie 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Boller glutenfrie 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
500grTORO Glutenfri fin kakemiks
75grMargarin
1pakketørrgjær
3sssukker
2tskardemomme
4,5dlmelk
1stkegg


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Boller glutenfrie 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier237.972 704.39150.24Kcal
Protein2.9032.961.83gram
Karbohydrat42.49482.8726.83gram
Kostfiber1.0712.160.68gram
Fett6.0368.533.81gram
Mettet fett1.5017.050.95gram
Salt0.677.610.42gram
Pris på oppskriftenKr 3.80Kr 43.18Kr 2.40.-
Hele oppskriften veier1 136 totalt1 136 pr porsj63 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 boller

1.Smuldre margarinen, tilsett sukker, kardemomme og gjær i miksen.
2.Ha i væsken og egget og bland det hele sammen.
3.Settes til heving med plast over ca. 40 min.
4.Ta deigen med en oljet skje og form til boller
5.Bruk litt olje på hendene
6.Heves ca. ½ time.
7.Stekes v/250°C i 8-10 min.
Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 897)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Lesere: 8806 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.