Fotograf:Dansukker Saftig sjokoladekake med bringebær.
Oppskriften inneholder 354 Kalorier, 26 g Karbo, 5 g Protein og 25 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smør/margarin og sjokolade i en gryte på svak varme. Visp sammen egg og muscovadorørsukker. Tilsett melk i sjokoladeblandingen. Bland de tørre ingrediensene, og vend dette ned i røren. Hell røren i en langpanne, 30 x 40 cm, med smurt bakepapir. Strø på bringebærene. Stekes midt i ovnen ved 175 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl.
Smelt smør/margarin og sjokolade i en gryte på svak varme. Rør inn melis med sjokoladesmak. Smør toppingen over kaken. Server gjerne litt lettvispet kremfløte og bringebær til kaken.
Den mørke sjokoladen kan byttes ut med lys eller hvit sjokolade. Bytt da ut muscovadorørsukkeret med finkornet sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33826)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake Innlagt dato:2018-04-03
Oppdatert dato:2018-04-13
Lesere: 715 totalt.