Budapestkake 2 inneholder
227 Kalorier,
22 g Karbo,
6 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Budapestkake 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Budapestkake 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
15862 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Budapestkake 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 227.34 | 4 252.39 | 212.62 | Kcal |
Protein | 5.92 | 110.73 | 5.54 | gram |
Karbohydrat | 22.05 | 412.45 | 20.62 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 32.73 | 1.64 | gram |
Fett | 12.44 | 232.69 | 11.63 | gram |
Mettet fett | 4.63 | 86.60 | 4.33 | gram |
Salt | 0.17 | 3.18 | 0.16 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.92 | Kr 92.03 | Kr 4.60 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 871 totalt | 1 871 pr porsj | 94 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Visp eggehvitene stive - litt sukker til å begynne med - resten i mot slutten.
Hakk nøttekjernene fint og bland dem i eggehvitemassen sammen med hvetemel og kakao.
Kle en langpanne (30 x 40) med bakepapir og smør godt. Hell massen i langpannen og dryss med mandler på toppen. Stekes i 15-20 minutter ved 175 C. Bruk midterste rille.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8991)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift