Fotograf:
Matprat.no
Butterdeigskurv fylt med eggerøre inneholder
328 Kalorier,
10 g Karbo,
12 g Protein og
27 g Fett pr 100 gr
Butterdeigskurv fylt med eggerøre har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Butterdeigskurv fylt med eggerøre er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4377 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Butterdeigskurv fylt med eggerøre!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 327.95 | 473.66 | Kcal |
Protein | 11.50 | 16.61 | gram |
Karbohydrat | 9.70 | 14.01 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 1.21 | gram |
Fett | 26.83 | 38.75 | gram |
Mettet fett | 11.12 | 16.06 | gram |
Salt | 2.21 | 3.18 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.04 | Kr 15.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 578 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,83 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Visp sammen egg og fløte. Tilsett finhakkete urter.
2. Strimle spekematen og fres den i panna før eggerøren lages. Ta den ut og legg den på et tørkepapir. Hell eggeblandingen i stekepanna, og rør forsiktig. Strø i urter, og legg eggerøren i butterdeigsrutene. Strø spekematen over til slutt.
Slik lager du butterdeigskurv:
2 plater frossen butterdeig
1 egg
Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 200°C. Tin butterdeigsplatene på benken i 3-4 minutter. Del dem tvers over i to, slik at du får fire ruter. Risp opp en rute med en skarp kniv ca. 1 1/2 cm inn på deigen. Pensle den ytre kanten med sammenvispet egg. Stek butterdeigen 4-5 minutter midt i ovnen.
2. Ta den ut og la den hvile noen minutter før du tar vekk den midtre ruten med en spiss kniv.
3. Legg i det ønskede fyllet. En porsjon fyll er nok til 4 butterdeigskurver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21069)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-01
Oppdatert dato:2005-12-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift