Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal



Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal inneholder 39 Kalorier, 8 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere: 12873 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1litervann
100grsvisker
75grhele byggryn
1sspotetmel
Ca 1,5dlsaft eller vann
sukker




Næringsdeklarasjon for Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier38.54128.72Kcal
Protein0.682.27gram
Karbohydrat8.2827.66gram
Kostfiber0.993.31gram
Fett0.080.27gram
Mettet fett0.020.07gram
Salt0.000.00gram
Pris på oppskriftenKr 0.60Kr 2.00Kroner
Hele oppskriften veier1 336 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo85,93 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fruktgrøt og saftsuppe med helgryn eller smågryn blir kokt på samme måte.

Kok svisker og byggryn til gryna blir myke, eller kok svisker og gryn hver for seg og bland de sammen. Ha i en jevning av potetmel og saft eller vann. Smak til med sukker

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13957)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-23
Oppdatert dato:2003-05-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.