Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal inneholder
39 Kalorier,
8 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12873 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Byggryns-sviskesuppe fra Oppdal!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 38.54 | 128.72 | Kcal |
Protein | 0.68 | 2.27 | gram |
Karbohydrat | 8.28 | 27.66 | gram |
Kostfiber | 0.99 | 3.31 | gram |
Fett | 0.08 | 0.27 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 0.07 | gram |
Salt | 0.00 | 0.00 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.60 | Kr 2.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 336 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 85,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fruktgrøt og saftsuppe med helgryn eller smågryn blir kokt på samme måte.
Kok svisker og byggryn til gryna blir myke, eller kok svisker og gryn hver for seg og bland de sammen.
Ha i en jevning av potetmel og saft eller vann. Smak til med sukker
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13957)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Sør Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-23
Oppdatert dato:2003-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.