Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Cannelloni D Asperges Aux Herbes oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Cannelloni D Asperges Aux Herbes



Cannelloni D Asperges Aux Herbes inneholder 70 Kalorier, 7 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Cannelloni D Asperges Aux Herbes har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Cannelloni D Asperges Aux Herbes er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4stkgrønne lasagneplater (eller hjemmelaget pasta, samme størrelse)
250grasparges (grønne)
2ssusaltet, romtemperert smør
raust med hakkede friske urter
4stk stortomater, faste
revet, fast ost




Næringsdeklarasjon for Cannelloni D Asperges Aux Herbes!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70.29144.09Kcal
Protein1.984.06gram
Karbohydrat7.4315.23gram
Kostfiber1.523.12gram
Fett3.296.74gram
Mettet fett1.984.06gram
Salt0.010.01gram
Pris på oppskriftenKr 4.84Kr 9.92Kroner
Hele oppskriften veier820 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær et kryss i toppen av hver tomat. Dypp dem et øyeblikk i kokende vann, så direkte over i kaldt vann. Trekk skinnet av.
Del tomatene i to og rens for kjerner. Grovhakk tomatkjøttet.
Salte lett. Rens asparges og trekk dem i 3–4 minutter i lettsaltet vann. Ta opp med hullsleiv. Kok lasagne som anbefalt på pakken. Får renne av.
Bland dem med urtesmøret. Pakk/rull asparges inn i myke pastaplater. Få med alt smøret inni.
Legges i ildfast form og får et kort opphold i varm ovn.

Fordel tomatene på fire tallerkener. Legg asparges/ pasta oppå og dryss over ost. Ha litt pesto i tillegg, og evt. bechamelsaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21536)
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-15
Oppdatert dato:2006-02-15
Lesere: 2426 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.