Fotograf:
Knut Pettersen
Dette er en suppe med god smak. Man kan bruke annen vin istedenfor sherry. Vi brukte en marzala og det funket greit. Oppskriften inneholder
42 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chicken noodle soup er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
11282 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chicken noodle soup!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 42.28 | 281.91 | Kcal |
Protein | 1.98 | 13.20 | gram |
Karbohydrat | 5.94 | 39.61 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 5.53 | gram |
Fett | 0.76 | 5.07 | gram |
Mettet fett | 0.14 | 0.93 | gram |
Alkohol | 0.30 % | | | |
Salt | 0.75 | 4.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.82 | Kr 32.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 667 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Sett buljongen i kok med sherry og krydder og la den koke i 10-15 min.
Smak på suppen underveis og fjern krydderene etterpå når de har gitt nok smak til suppen.
Sett 1 l vann i kok, tilsett 2 ts salt og hell det over nudlene.
Hell vannet fra etter 2 min. og fordel nudlene i 4 dype tallerkener.
Varm en sauterpanne, jerngryte eller wok opp til høy varme.
Ha olje på og sauter grønnsakene 1 min. for kraftig varme.
Hell buljongen over og tilsett hønsekjøtt og grønne blader.
Fordel suppe, kjøtt og grønnsaker over nudlene og dryss med klippet purre.
Der blir suppe og grønnsaker tilovers til et par porsjoner mere.
Spis suppe, kjøtt og grønnsaker med skje og spis nudlene til sist med gaffel eller spisepinne alt etter temperament og humør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Ukjent kilde
(Intern: 26213)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Kina
Innlagt dato:2013-08-26
Oppdatert dato:2013-08-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift