Fotograf:Haugen Gruppen AS Ramen er en nudelsuppe med opphav fra Japan.
Frokostramen går superraskt å lage, som med all ramen står du fritt til å eksperimentere med råvarene. Haugen-Gruppen har alle asiatiske smaker du trenger for å leke deg på kjøkkenet, og hva passer vel bedre enn en rykende varm suppe nå som høstmørket kommer?
Når nesen er tett, halsen sår, livet er trist eller vi faktisk trenger en liten klem, er det få ting som er bedre enn en god porsjon med ramen.
Det tar som regel tid å lage ramen. Og det involverer også ingredienser vi ikke får tak i hvor som helst.
Ramen-favoritten fra Japan tar flere timer å koke sammen, i hvert fall om vi ikke har kyllingkraft klart i fryseren.
Men det må ikke ta mange timer. Og vi må ikke starte med å koke en kylling.
Kyllingfond fra Touch of Taste har markedets høyeste kvalitet.
Noen ganger er det lov å jukse litt.
For når ramen-behovet er størst de dagene livet er hardest, er det bare sånn at man må ta en snarvei.
God olivenolje, Japansk soyasaus og paster med høy kvalitet gjør underverker med maten.
Den kan også varieres i det uendelige. Har du litt vårløk? Hakk den opp. Koriander? Riv over. Kinakål? Rødløk? Finsnitt og ha det i.
Og husk: Det er lov å slurpe når du spiser ramen. Du må ikke, men det er lov.
Vi har brukt frokostelementer som bacon og egg! En ramen skal alltid serveres rykende varm, ha miso eller soyasaus i bunnen av serveringsbollen, deretter kraft, nudler og til slutt kjøtt og grønnsaker
1: Stek hvitløk og ingefær på middels varme i en gryte.
2: Skjær opp litt tykke baconskiver. Tilsett Blue Dragon Japansk soyasaus, ut blandet Touch of Taste kyllingfond og baconskiver. La det småkoke i 5 minutter til baconet er gjennomkokt.
3: Kok opp Ready to wok noodles etter anvisning på pakken i egen gryte. Server rykende varm i en stor suppeskål med nudler, finskårede vårløk og gulerøtter i tynne skiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Haugen Gruppen AS
(Intern: 32488)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Suppe Innlagt dato:2016-08-27
Oppdatert dato:2016-08-27