Cocktailbær inneholder
109 Kalorier,
23 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Cocktailbær har ingen allergener
Cocktailbær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9425 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cocktailbær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.12 | 1 596.97 | Kcal |
Protein | 0.48 | 7.02 | gram |
Karbohydrat | 22.75 | 332.95 | gram |
Kostfiber | 0.68 | 9.95 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 2.12 % | | | |
Salt | 0.05 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.14 | Kr 148.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 464 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 83,39 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland vann og sukker i en liten kjele. Rør til det koker opp og sukkeret er oppløst.
Avkjøl laken og bland i konjakk eller rom, likør og benzoesurt natron.
Skyll bærene hvis nødvendig. La dem renne godt av. Ta steinene forsiktig ut. Bærene bør være så hele som mulig.
Legg bærene på godt rengjorte hermetikkglass. Hell på lake til det dekker bærene og står ca 2 cm fra kanten av glasset. Tørk godt av kanten, legg gummiring på glasslokket og legg lokket på.
Sett glassene i en høy kjele med håndkle i bunnen. Legg klede også mellom glassene så de ikke kommer innpå hver anrde. Fyll på vann til glassene er dekket. Legg på tett lokk. Varm langsomt opp til 80 C, og la glassene stå ved denne temperaturen i 20 minutter. Hvis du ikke har termometer kan du varme opp til kokepunktet og la vannet rundt glassene småkoke i 5 minutter. Løft så kjelen til side og la glassene stå i 10-15 minutter.
Løft glassene forsiktig opp og sett dem på en fjøl eller et håndkle. La dem bli kalde, men pass på at glassene ikke står i trekk, for da kan de sprekke.
Prøv om glassene er nette når de har stått kjølig natten over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9435)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift