Fotograf:Frukt.no Ditt eget hjemmelagede morellsyltetøy kan nytes utover høsten, gjerne på brødskiva eller som del av en deilig dessert. Den er også nydelig til godt modne oster.
Oppskriften inneholder 99 Kalorier, 23 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Kok opp sukkerlake og la morellene koke i laken ca. 10 min. Sett kjelen kjølig i et døgn.
Sil bærene fra og kok saften videre til den er tyktflytende. Ta morellene tilbake i saften og kok igjen opp.
Skum godt av og fyll syltetøyet over på rene, varme glass. Fyll glassene fulle og lukk straks.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36567)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2022-08-12
Oppdatert dato:2022-08-12