Confit av vårløk inneholder
72 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Confit av vårløk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Confit av vårløk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
3805 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Confit av vårløk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 72.14 | 277.92 | Kcal |
Protein | 1.62 | 6.24 | gram |
Karbohydrat | 6.49 | 25.00 | gram |
Kostfiber | 1.53 | 5.89 | gram |
Fett | 3.83 | 14.76 | gram |
Mettet fett | 2.16 | 8.32 | gram |
Alkohol | 0.31 % | | | |
Salt | 0.36 | 1.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.42 | Kr 28.59 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 541 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skold og flå tomatene, rens dem for kjerner og hakk dem fint.
Til confitén sauteres de grovhakkede vårløk og grønnsaker, de må ikke ta farve. Hvitvinen og 1/2 dl lammefond/buljong tilsettes, det koker inn til det nesten glasserer sammen med løkene.
Løkene tas forsiktig opp, resten av lammefonden tilsettes, det koker opp og de hakkede tomater piskes i. La det koke smått til det jevner - pisk deretter det kalde smør i.
Kok pastaen etter anvisningen. Hell vannet fra og rør smør og finhakket basilikum i.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22847)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-09-19
Oppdatert dato:2006-09-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift