Connys Rabarbrakake inneholder
255 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Connys Rabarbrakake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Connys Rabarbrakake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4190 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Connys Rabarbrakake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 255.34 | 4 329.14 | 270.57 | Kcal |
Protein | 2.91 | 49.34 | 3.08 | gram |
Karbohydrat | 25.75 | 436.58 | 27.29 | gram |
Kostfiber | 1.59 | 26.96 | 1.68 | gram |
Fett | 15.28 | 259.06 | 16.19 | gram |
Mettet fett | 9.49 | 160.90 | 10.06 | gram |
Salt | 0.30 | 5.10 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.26 | Kr 89.18 | Kr 5.57 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 695 totalt | 1 695 pr porsj | 106 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 40,33 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Skyll og snitt rabarbraene fint.
Rør fettstoff og sukker godt sammen. Rør egget i. Tilsett mel, bakepulver og melk og bland rabarbrene i.
Ha deigen i et smurt ovnfast fat eller skypanne og bak kaken 45-50 min. ved 180 grader C.
Server den lunken med cremefraiche, som er rørt med sukker og vaniljesukker.
Tips:
Passer til skypanne 24x34 cm.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22257)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.