Connys Rabarbrakake





Connys Rabarbrakake inneholder 255 Kalorier, 26 g Karbo, 3 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Connys Rabarbrakake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Connys Rabarbrakake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
Ca 450grrabarbra
100grsmør eller margarin
250grsukker (3 dl)
evt. litt kokos eller mandler
1stkegg
180grmel (3 dl)
2tsbakepulver
1,5dlmelk

Tilbehør:

0,5litercreme fraiche
1,5sssukker
1tsvaniljesukker


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Connys Rabarbrakake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier254.974 322.86270.18Kcal
Protein2.8648.493.03gram
Karbohydrat25.75436.5827.29gram
Kostfiber1.3723.231.45gram
Fett15.31259.5716.22gram
Mettet fett9.48160.7310.05gram
Salt0.315.300.33gram
Pris på oppskriftenKr 5.26Kr 89.18Kr 5.57.-
Hele oppskriften veier1 695 totalt1 695 pr porsj106 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Skyll og snitt rabarbraene fint.
Rør fettstoff og sukker godt sammen. Rør egget i. Tilsett mel, bakepulver og melk og bland rabarbrene i.

Ha deigen i et smurt ovnfast fat eller skypanne og bak kaken 45-50 min. ved 180 grader C.
Server den lunken med cremefraiche, som er rørt med sukker og vaniljesukker.

Tips:
Passer til skypanne 24x34 cm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22257)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Lesere: 2995 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.