Dansk kirsebærlikør inneholder
187 Kalorier,
20 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Dansk kirsebærlikør har ingen allergener
Dansk kirsebærlikør er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 6 lesere
Lesere:
18767 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dansk kirsebærlikør!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 187.46 | 3 460.51 | Kcal |
Protein | 0.27 | 4.98 | gram |
Karbohydrat | 20.12 | 371.42 | gram |
Kostfiber | 0.38 | 7.01 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 15.02 % | | | |
Salt | 0.00 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.74 | Kr 382.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 846 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,93 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sukker, vodka og brandy godt i en bolle. Vask bærne og lag noen små snitt i de. Legg de i 2 store norgesglass. Hell over væsken og tett godt. Rist godt på glasset.
De første 2 ukene ristes det ofte på glassene. Bør stå minst 3 måneder på en mørk, kald plass.. Sil så av likøren. Sil gjerne en ekstra gang og fyll evt på flasker.
Du kan variere mandelsmaken med å knuse noen av steinene. Rens bærne og knus steinene i ett håndklede. Eplejuice kan også delvis erstatte sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14533)
Kategori:
Likør
Land:
Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-06-30
Oppdatert dato:2003-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.