Dessertkake med rabarbramarengs inneholder
284 Kalorier,
29 g Karbo,
4 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Dessertkake med rabarbramarengs har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dessertkake med rabarbramarengs er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3564 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dessertkake med rabarbramarengs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 283.83 | 5 610.61 | 350.66 | Kcal |
Protein | 3.96 | 78.28 | 4.89 | gram |
Karbohydrat | 29.24 | 578.00 | 36.13 | gram |
Kostfiber | 2.30 | 45.47 | 2.84 | gram |
Fett | 16.27 | 321.62 | 20.10 | gram |
Mettet fett | 8.05 | 159.13 | 9.95 | gram |
Salt | 0.35 | 6.91 | 0.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.31 | Kr 104.97 | Kr 6.56 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 977 totalt | 1 977 pr porsj | 124 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,2 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Smør, sukker, vaniljesukker og eggeplommer røres godt. Mel blandet med bakepulver røres forsiktig i sammen med melken. Deigen has i en godt smurt liten skypanne (24 x 30) og glattes ut.
Eggehvitene piskes stive, og sukkeret piskes i litt av gangen, og blandingen piskes helt stiv. Rabarbraene skylles og tørkes, og snittes i ca. 1 cm store stykker. Disse vendes forsiktig i marengsen sammen med nøttekjernene.
Marengsen fordeles over deigen, og kaken bakes ca. 45 min. ved 200 grader.
Server Lunken med iskald krem eller kremefraiche eller is.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22258)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.