Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dessertkake med rabarbramarengs oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dessertkake med rabarbramarengs



Dessertkake med rabarbramarengs inneholder 283 Kalorier, 29 g Karbo, 4 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Dessertkake med rabarbramarengs har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dessertkake med rabarbramarengs er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig av:

175grsmør
150grsukker
2ssvaniljesukker
3stkeggeplommer
250grmel
2,5tsbakepulver
5ssmelk

Rabarbramarengs:

3stkeggehviter
200grsukker
100grnøtter, grovhakket
600grtynne rabarbra
2,5dlkremfløte




Kalorier og næringsinnhold i Dessertkake med rabarbramarengs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier282.965 593.41349.59Kcal
Protein3.8475.914.74gram
Karbohydrat29.24578.0036.13gram
Kostfiber2.0640.722.55gram
Fett16.28321.8120.11gram
Mettet fett8.18161.7010.11gram
Salt0.356.920.43gram
Pris på oppskriftenKr 5.31Kr 104.97Kr 6.56.-
Hele oppskriften veier1 977 totalt1 977 pr porsj124 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Smør, sukker, vaniljesukker og eggeplommer røres godt. Mel blandet med bakepulver røres forsiktig i sammen med melken. Deigen has i en godt smurt liten skypanne (24 x 30) og glattes ut.

Eggehvitene piskes stive, og sukkeret piskes i litt av gangen, og blandingen piskes helt stiv. Rabarbraene skylles og tørkes, og snittes i ca. 1 cm store stykker. Disse vendes forsiktig i marengsen sammen med nøttekjernene.

Marengsen fordeles over deigen, og kaken bakes ca. 45 min. ved 200 grader.

Server Lunken med iskald krem eller kremefraiche eller is.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22258)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Lesere: 2915 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.