Dessertkake med rabarbramarengs





Dessertkake med rabarbramarengs inneholder 283 Kalorier, 29 g Karbo, 4 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Dessertkake med rabarbramarengs har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dessertkake med rabarbramarengs er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Deig av:

175grsmør
150grsukker
2ssvaniljesukker
3stkeggeplommer
250grmel
2,5tsbakepulver
5ssmelk

Rabarbramarengs:

3stkeggehviter
200grsukker
100grnøtter, grovhakket
600grtynne rabarbra
2,5dlkremfløte


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Dessertkake med rabarbramarengs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier282.625 586.69349.17Kcal
Protein3.9377.694.86gram
Karbohydrat29.24578.0036.13gram
Kostfiber2.0740.922.56gram
Fett16.20320.2320.01gram
Mettet fett8.35165.0610.32gram
Salt0.377.340.46gram
Pris på oppskriftenKr 5.31Kr 104.97Kr 6.56.-
Hele oppskriften veier1 977 totalt1 977 pr porsj124 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Smør, sukker, vaniljesukker og eggeplommer røres godt. Mel blandet med bakepulver røres forsiktig i sammen med melken. Deigen has i en godt smurt liten skypanne (24 x 30) og glattes ut.

Eggehvitene piskes stive, og sukkeret piskes i litt av gangen, og blandingen piskes helt stiv. Rabarbraene skylles og tørkes, og snittes i ca. 1 cm store stykker. Disse vendes forsiktig i marengsen sammen med nøttekjernene.

Marengsen fordeles over deigen, og kaken bakes ca. 45 min. ved 200 grader.

Server Lunken med iskald krem eller kremefraiche eller is.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22258)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-19
Oppdatert dato:2006-06-19
Lesere: 2598 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.