Duebryst med skogsopp inneholder
138 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Duebryst med skogsopp har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Duebryst med skogsopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 7 lesere
Lesere:
19504 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Duebryst med skogsopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.03 | 681.32 | Kcal |
Protein | 9.27 | 45.76 | gram |
Karbohydrat | 7.37 | 36.38 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 6.86 | gram |
Fett | 7.36 | 36.33 | gram |
Mettet fett | 3.45 | 17.03 | gram |
Alkohol | 0.35 % | | | |
Salt | 0.26 | 1.26 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.21 | Kr 65.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 987 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,35 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Del potetene opp i like store biter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Press potetene gjennom en potetpresse. Skjær soppen i små biter og stek den i pannen. Krydre med salt og pepper. Knus den tørkede steinsoppen med hendene. Bland stekt og tørket sopp og smør inn i potetmosen. Smak til med litt urter.
Krydre duebrystene med salt og pepper og stek i smør i en jernpanne, ca 1 minutt på hver side. Sett pannen til side, hell over portvinen, strø over timian og la duebrystene steke forsiktig i varmen som er igjen i pannen. Snu et par ganger. Etter 4-5 minutter bør de være ferdige. Kjenn etter med fingeren fra tid til annen. Brystene er ferdig når de begynner å bli faste. Legg brystene til side.
Ha sennep i pannen og bland den inn i stekesjyen. Smak til. Kanskje trenger du litt mer smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8027)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.