Duebryst med skogsopp



Duebryst med skogsopp inneholder 138 Kalorier, 7 g Karbo, 9 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Duebryst med skogsopp har beregnet å ha følgende allergener Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Duebryst med skogsopp er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 7 lesere
Lesere: 19504 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
4stk filetduebryst
1dashsalt
1dashpepper
2ssportvin
2tsgrov sennep
litt frisk timian
3stkpoteter
100grskogsopp
10grtørket steinsopp
50grsmør




Næringsdeklarasjon for Duebryst med skogsopp!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier138.03681.32Kcal
Protein9.2745.76gram
Karbohydrat7.3736.38gram
Kostfiber1.396.86gram
Fett7.3636.33gram
Mettet fett3.4517.03gram
Alkohol0.35 %
Salt0.261.26gram
Pris på oppskriftenKr 13.21Kr 65.20Kroner
Hele oppskriften veier987 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo21,35 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Del potetene opp i like store biter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Press potetene gjennom en potetpresse. Skjær soppen i små biter og stek den i pannen. Krydre med salt og pepper. Knus den tørkede steinsoppen med hendene. Bland stekt og tørket sopp og smør inn i potetmosen. Smak til med litt urter.

Krydre duebrystene med salt og pepper og stek i smør i en jernpanne, ca 1 minutt på hver side. Sett pannen til side, hell over portvinen, strø over timian og la duebrystene steke forsiktig i varmen som er igjen i pannen. Snu et par ganger. Etter 4-5 minutter bør de være ferdige. Kjenn etter med fingeren fra tid til annen. Brystene er ferdig når de begynner å bli faste. Legg brystene til side.

Ha sennep i pannen og bland den inn i stekesjyen. Smak til. Kanskje trenger du litt mer smør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8027)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.