Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela



Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela oppskrift.
Fotograf: Jon Marius Nilsson
En spennende liten snacks som blir laget mye i Venezuela, særlig til jul. Får du ikke tak i grønn papaya, så bruker du vanlig, som vi har gjort her.

Oppskriften inneholder 111 Kalorier, 26 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener

Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2stkpapaya - helst grønn
vann

Sukkervann:

2,5dlvann
2,5dlsukker
1stkhel kanel




Næringsdeklarasjon for Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier110.671 076.27Kcal
Protein0.403.89gram
Karbohydrat26.15254.31gram
Kostfiber1.4714.30gram
Fett0.171.65gram
Mettet fett0.050.49gram
Salt0.020.18gram
Pris på oppskriftenKr 3.74Kr 36.37Kroner
Hele oppskriften veier973 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del papayaene i to, skrell dem og fjern frøene. Skjær kjøttet i tynne skiver eller terninger. Ha skivene/terningene i en kjele og tilsett nok vann til at frukten dekkes.
Kok papayaterningene/skivene på middels varme i ca. 10 minutter. Hell fra vannet og sett kjelen til siden.

Mål opp papayaen. Kok 2,5 dl vann og 2,5 dl sukker for hver 2,5 dl papaya over middels varme. Når sukkeret er oppløst, tilsetter du papaya og hel kanel. La det småkoke på svak varme samtidig som du rører i kjelen.
Godteriet er ferdig når papayaen er blank og nesten gjennomsiktig.
Avkjøl. Sett gjerne papayagodteriet i kjøleskap over natten.
Det vil holde seg 2-3 dager i kjøleskap.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 30702)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Venezuela
Innlagt dato:2015-12-18
Oppdatert dato:2015-12-18
Lesere: 1657 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela.Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela.
Denne retten har 110,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.