Fotograf:
Matoppskrift.no
Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig inneholder
188 Kalorier,
16 g Karbo,
11 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dypstekt fisk dyppet i beignetdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.07 | 445.26 | Kcal |
Protein | 10.69 | 25.31 | gram |
Karbohydrat | 15.97 | 37.81 | gram |
Kostfiber | 0.72 | 1.70 | gram |
Fett | 8.11 | 19.20 | gram |
Mettet fett | 1.75 | 4.14 | gram |
Alkohol | 1.00 % | | | |
Salt | 0.17 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.57 | Kr 15.55 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 947 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ingrediensene til deigen piskes sammen. De piskede eggehviter vendes forsiktig i deigen. Deigen skal være tykkflytende. Fiskestykkene tørkes med tørkepapir. Frityroljen oppvarmes. Fiskestykkene dyppes i deigen og stekes i frityren. Tas opp, når de er gyldenbrune og sprø og legges til tørre på tørkepapir.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5730 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22472)
Kategori:
Fritert
Land:
Tyskland
Innlagt dato:2006-07-02
Oppdatert dato:2006-07-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift