Eggewrap med falukorv og wokkede grønnsaker inneholder
162 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Eggewrap med falukorv og wokkede grønnsaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eggewrap med falukorv og wokkede grønnsaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2892 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eggewrap med falukorv og wokkede grønnsaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.49 | 299.60 | Kcal |
Protein | 10.97 | 20.23 | gram |
Karbohydrat | 2.07 | 3.82 | gram |
Kostfiber | 0.22 | 0.41 | gram |
Fett | 12.21 | 22.51 | gram |
Mettet fett | 4.15 | 7.65 | gram |
Salt | 2.36 | 4.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.48 | Kr 10.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 184 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,09 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med å wokke grønnsaker og pølser i litt olje i en forholdsvis varm panne. Grønnsakene skal bli akkurat så vidt møre. Tilsett litt chilipasta for å få litt ”hot” smak. Ta ut grønnsakene og hold dem varme mens eggewrapen stekes.
Visp sammen egg, salt, pepper og hakket paprika. Hell blandingen i stekepannen og la den stivne ved forholdsvis svak varme. Fyll wrapen med grønnsakene og spis den sammen med salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Prior
(Intern: 23562)
Kategori:
Wok
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-04-06
Oppdatert dato:2007-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.