Engelsk vørterølkake inneholder
305 Kalorier,
45 g Karbo,
2 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Engelsk vørterølkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Engelsk vørterølkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Engelsk vørterølkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 304.65 | 5 643.32 | 282.17 | Kcal |
Protein | 2.26 | 41.86 | 2.09 | gram |
Karbohydrat | 45.29 | 838.95 | 41.95 | gram |
Kostfiber | 2.01 | 37.23 | 1.86 | gram |
Fett | 12.27 | 227.29 | 11.36 | gram |
Mettet fett | 7.44 | 137.82 | 6.89 | gram |
Salt | 0.37 | 6.89 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.66 | Kr 141.89 | Kr 7.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 852 totalt | 1 852 pr porsj | 93 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,46 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
Denne oppskriften gir 2 kaker. Vørterølet gjør dem mørke og gir en spennende smak.
Smelt smøret. Rør det sammen med sukker, egg og øl. Tilsett korinter, rosiner, pomeranskall og mel, blandet med natron og krydder. Rør deigen godt sammen.
Smør to avlange kakeformer som hver rommer 1 1/4 - 1 1/2 liter, evt bruk en stor og en mindre form. Fordel deigen i formene og stek på nederste rille i ovnen ved 175 grader i ca 1 1/2 time. Prøv med en kakenål om kakenål om kaken er ferdig. La kakene avkjøles i formen før de vendes.
Spesielle egenskaper
Julebakst
Kilde:
Sølvi
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1448)
Kategori:
Kaker
Land:
England
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-13
Oppdatert dato:2002-09-13
Lesere:
3036 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.