Fotograf:
Kylling.no
Eplelapper inneholder
179 Kalorier,
19 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Eplelapper har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eplelapper er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4811 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eplelapper!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 179.01 | 1 029.31 | Kcal |
Protein | 6.11 | 35.13 | gram |
Karbohydrat | 19.30 | 110.98 | gram |
Kostfiber | 1.11 | 6.38 | gram |
Fett | 8.35 | 48.01 | gram |
Mettet fett | 4.16 | 23.92 | gram |
Salt | 0.51 | 2.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.42 | Kr 13.92 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 575 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stikk ut kjernehuset på et eple og del det i skiver. Legg 3
epleskiver av gangen i varm stekepanne. Hell en klatt røre
over hver epleskive til skiven er såvidt dekket. Snu eple-
lappene etter ca 1 minutt, og stek dem på den andre siden.
Serveres lunkne, gjerne med dryss av sukker og kanel, og med
litt rømme eller iskrem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 18)
Tilberedningstid:
10-20 min
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-06-30
Oppdatert dato:2002-06-30
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift