Fotograf:
Frukt.no
Eple og rekesalat inneholder
147 Kalorier,
16 g Karbo,
13 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Eple og rekesalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eple og rekesalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7622 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eple og rekesalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 146.74 | 462.23 | Kcal |
Protein | 12.80 | 40.32 | gram |
Karbohydrat | 15.98 | 50.34 | gram |
Kostfiber | 1.32 | 4.16 | gram |
Fett | 3.22 | 10.14 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 3.02 | gram |
Salt | 1.40 | 4.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.19 | Kr 28.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 260 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 43,56 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens eplet og strimle det fint. Press litt sitronsaft over. Skrell rekene. Bland yoghurt, eplestrimler og reker. Presset hvitløk blandes i. La tzatzikien stå kjølig.
Fordel vaskede salatblader på/i tallerkener/boller. Legg opp gravlaksskivene. Ha over tzatzikien. Dryss over hakket dill til slutt.
Server med toast ved siden av.
Tzatzikien kan lages i stand i god tid før serveringen. Den er yppelig som en liten vente-rett eller som en lett forrett. Den er også god som pålegg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25171)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-12
Oppdatert dato:2008-10-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift