Fårepai med dill og sennep



Fårepai med dill og sennep inneholder 208 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Fårepai med dill og sennep har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fårepai med dill og sennep er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2360 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Deigen:

75grmargarin/smør
150grhvetemel
3ssvann

Fyllet:

500grfårekjøtt, kvernet
1ssmargarin/smør
3dlpurre, strimlet
1dldill, finhakket
0,5dlsennep
1dlchilisaus
2dlhelmelk
1,5tssalt og 1/4 ts pepper




Næringsdeklarasjon for Fårepai med dill og sennep!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier208.19671.67Kcal
Protein8.8628.58gram
Karbohydrat10.5133.91gram
Kostfiber1.053.39gram
Fett14.2946.10gram
Mettet fett5.0916.42gram
Salt1.023.29gram
Pris på oppskriftenKr 5.08Kr 16.39Kroner
Hele oppskriften veier1 291 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo20,19 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Smuldre margarin/smør og hvetemel og kna sammen til en deig med vannet. Deigen kan også lages i foodprocessor. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter, og sett den kaldt en halv time. Prikk bunnen deretter med en gaffel og forstek den i 15 minutter ved 225 grader C.

Brun fåredeigen og tilsett de andre ingrediensene. La det hele surre i 5 minutter før det has over i paibunnen. Stek paien i 20 minutter ved 225 grader C. Server med en frisk, grønn salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 2118967760)
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-11
Oppdatert dato:2002-05-11


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.