Fårepai med dill og sennep inneholder
208 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Fårepai med dill og sennep har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fårepai med dill og sennep er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2360 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fårepai med dill og sennep!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 208.19 | 671.67 | Kcal |
Protein | 8.86 | 28.58 | gram |
Karbohydrat | 10.51 | 33.91 | gram |
Kostfiber | 1.05 | 3.39 | gram |
Fett | 14.29 | 46.10 | gram |
Mettet fett | 5.09 | 16.42 | gram |
Salt | 1.02 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.08 | Kr 16.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 291 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smuldre margarin/smør og hvetemel og kna sammen til en deig med vannet. Deigen kan også lages i foodprocessor. Trykk deigen ut i en paiform, ca. 25 cm i diameter, og sett den kaldt en halv time. Prikk bunnen deretter med en gaffel og forstek den i 15 minutter ved 225 grader C.
Brun fåredeigen og tilsett de andre ingrediensene. La det hele surre i 5 minutter før det has over i paibunnen. Stek paien i 20 minutter ved 225 grader C. Server med en frisk, grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967760)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-11
Oppdatert dato:2002-05-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.