Festkake i langpanne





Festkake i langpanne oppskrift.
Fotograf: Dr Oetker
Festkake i langpanne inneholder 355 Kalorier, 30 g Karbo, 4 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Festkake i langpanne har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Festkake i langpanne er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Kakedeig

250grmykt smør eller margarin
2dlsukker
2stkegg
3dlhvetemel
2tsbakepulver
1dlmelk
1dlmelk til å dynke kaken etter avkjøling

Topping

100grkremost, naturell
0,75dlmelis
1dlkremfløte
50grferskenpuréIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
50graprikospuré

Pynt

Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Dekorasjonsfigurer
Dr. Oetker Prinsesse Lillifee Strøssel


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Festkake i langpanne med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier354.744 427.62184.48Kcal
Protein4.1852.172.17gram
Karbohydrat30.37379.0615.79gram
Kostfiber0.546.740.28gram
Fett23.94298.8012.45gram
Mettet fett15.00187.227.80gram
Salt0.688.540.36gram
Pris på oppskriftenKr 3.99Kr 49.80Kr 2.08.-
Hele oppskriften veier1 248 totalt1 248 pr porsj52 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 stykker

Kakedeig:
Pisk smør eller margarin og sukker med håndmikser til en hvit og luftig masse. Tilsett egget, og pisk godt. Bland bakepulveret i melet, og bland det i deigen sammen med melken. Hell deigen i en smurt langpanne (ca. 20 cm x 30 cm), og stek kaken i ovnen på midterste rille ved 175° C i ca. 15 minutter. Ta kaken ut, og sett den til avkjøling. Kaken dynkes med 1 dl melk etter avkjøling.

Topping:
Pisk fløte til krem. Bland kremost, melis og fruktpuré i en annen skål, og vend kremen forsiktig i. Smør kremen ut over kaken, og skjær den i små firkanter.

Pynt:
Dekorer kaken med Prinsesse Lillifee dekorasjonsfigurer og strøssel like før servering.

Tips:
Du kan lage din egen fersken- og aprikospuré ved å blende aprikoser og ferskner fra boks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dr Oetker
(Intern: 30047)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-12-27
Oppdatert dato:2012-12-27
Lesere: 1694 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Prinsessekake 4.Prinsessekake 4.
Denne retten har 362,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Festkake i langpanne.Festkake i langpanne.
Denne retten har 354,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.