Fotograf:
Mat.no
Prinsessekake 4 inneholder
363 Kalorier,
46 g Karbo,
4 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Prinsessekake 4 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Prinsessekake 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Prinsessekake 4 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 362.79 | 9 825.08 | 491.25 | Kcal |
Protein | 3.98 | 107.79 | 5.39 | gram |
Karbohydrat | 46.31 | 1 254.17 | 62.71 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 30.33 | 1.52 | gram |
Fett | 17.71 | 479.62 | 23.98 | gram |
Mettet fett | 10.88 | 294.65 | 14.73 | gram |
Salt | 0.71 | 19.19 | 0.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.62 | Kr 70.95 | Kr 3.55 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 708 totalt | 2 708 pr porsj | 135 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Kok opp smør og vann i en stor kjele. Trekk kjelen av platen, og tilsett resten av ingrediensene. Bland alt godt sammen og hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken ved 180 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken.
Rør smør og melis mykt til sjokoladekremen. Ha i kakao og rør til fargen er jevnt lysebrun.
Skjær én eller flere runde kaker av en langpanne med sjokoladekake. Bruk en tallerken eller lignende som mal. Del hver kake i to og smør på et lag med sjørøverkrem på den nederste bunnen. Legg på den andre bunnen og dekk kaken med pisket kremfløte.
Kjevle marsipan til remser som er ca. 7 cm. brede og like lange som kakens omkrets. Skjær ut spisser langs den ene siden eller stikk ut halvsirkler med et hvitvinsglass. Fest marsipanbåndet rundt kaken som nå ligner en prinsesse-krone. Fyll kronen med egnet sjokolade-godt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5184 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 17495)
Kategori:
Langpannekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-18
Oppdatert dato:2004-04-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift