Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Prinsessekake 4 oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Prinsessekake 4



Prinsessekake 4 oppskrift.
Fotograf: Mat.no
Prinsessekake 4 inneholder 363 Kalorier, 46 g Karbo, 4 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Prinsessekake 4 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Prinsessekake 4 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Sjokoladekake:

400grsmør
4,5dlvann
6sskakao
9dlsukker
9dlhvetemel
1tssalt
2tsnatron
5stkegg

Sjokoladekrem:

125grsmør, mykt
125grmelis
Ca 2ssca. 2 kakao
litt pisket kremfløte
1 pose sjokoladegodt




Kalorier og næringsinnhold i Prinsessekake 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier362.799 825.08491.25Kcal
Protein3.98107.795.39gram
Karbohydrat46.311 254.1762.71gram
Kostfiber1.1230.331.52gram
Fett17.71479.6223.98gram
Mettet fett10.88294.6514.73gram
Salt0.7119.190.96gram
Pris på oppskriftenKr 2.62Kr 70.95Kr 3.55.-
Hele oppskriften veier2 708 totalt2 708 pr porsj135 pr stk gram
Energiprosent fra karbo51,05 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Kok opp smør og vann i en stor kjele. Trekk kjelen av platen, og tilsett resten av ingrediensene. Bland alt godt sammen og hell røren i en bakepapirkledd langpanne. Stek kaken ved 180 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken.

Rør smør og melis mykt til sjokoladekremen. Ha i kakao og rør til fargen er jevnt lysebrun.

Skjær én eller flere runde kaker av en langpanne med sjokoladekake. Bruk en tallerken eller lignende som mal. Del hver kake i to og smør på et lag med sjørøverkrem på den nederste bunnen. Legg på den andre bunnen og dekk kaken med pisket kremfløte.

Kjevle marsipan til remser som er ca. 7 cm. brede og like lange som kakens omkrets. Skjær ut spisser langs den ene siden eller stikk ut halvsirkler med et hvitvinsglass. Fest marsipanbåndet rundt kaken som nå ligner en prinsesse-krone. Fyll kronen med egnet sjokolade-godt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5184 totalt.

Forfatter:
Kilde: Mat.no
(Intern: 17495)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-18
Oppdatert dato:2004-04-18


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Festkake i langpanne.Festkake i langpanne.
Denne retten har 353,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Prinsessekake 4.Prinsessekake 4.
Denne retten har 362,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 46,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.