Fiskefarse



Fiskefarse oppskrift.
Fotograf: Norges sjømatråd
Fiskefarse inneholder 75 Kalorier, 3 g Karbo, 11 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Fiskefarse har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskefarse er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 5350 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grfiskefilét hyse, lyr, torsk eller en blanding
2tssalt
1sspotetmel
Ca 3,5dlmelk
0,25tsmuskatblomme
annet krydder eller smakstilsettinger




Næringsdeklarasjon for Fiskefarse!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier74.69163.55Kcal
Protein11.3024.74gram
Karbohydrat2.846.22gram
Kostfiber0.020.04gram
Fett2.014.40gram
Mettet fett0.962.10gram
Salt1.713.75gram
Pris på oppskriftenKr 7.09Kr 15.52Kroner
Hele oppskriften veier876 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo15,2 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Fiskepudding:
Farsen fylles i godt smurt brødform og stekes i stekeovn ved 120 grader i ca 45 minutter.

Fiskeboller:
Kok opp en kjele med fiskebuljong, ca 5 dl. Form farsen til boller med en spiseskje og legg dem ned i kraften. La dem trekke 5-10 minutter.
Kokekraften kan brukes til saus.

Fiskekaker:
Form farsen til glatte kaker. Trykk dem litt flate og stek dem på middels varm panne til de er gyldne og fine.

Pass på at alle ingrediensene du skal bruke er iskalde. Skjær fisken i biter og ha den i en foodprosessor sammen med saltet.
La maskinen gå til farsen er fast og seig. Tilsett melken i porsjoner og rør godt mellom hver gang. Tilsett potetmel og krydder, og gjerne finhakket persille, gressløk, timian, basilikum eller estragon.
Du kan også røre inn f.eks. løk, hvitløk, purre, paprika eller andre grønnsaker. Denne farsen kan du bruke til kaker, boller og pudding.

Tips
Vil du ha mere smak på fiskekakene.
Ha farsen over i en arbeidsbolle og bland inn 1/2 ts kajennepepper, 1 liten finhakket purre og1/2 finhakket rød paprika. Lag fire-fem store kaker eller åtte - ti mindre fiskekaker.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 977)
Tilberedningstid: 20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefarse.Fiskefarse.
Denne retten har 74,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.