Fotograf:
Alf Børjesson
Fiskefondue 2 inneholder
461 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
48 g Fett pr 100 gr
Fiskefondue 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Sennep, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskefondue 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4608 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskefondue 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 461.04 | 2 395.68 | Kcal |
Protein | 5.10 | 26.50 | gram |
Karbohydrat | 1.13 | 5.87 | gram |
Kostfiber | 0.17 | 0.88 | gram |
Fett | 48.42 | 251.60 | gram |
Mettet fett | 5.65 | 29.36 | gram |
Salt | 0.17 | 0.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.30 | Kr 53.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 079 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,98 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gjør klart alt tilbehøret i små skåler. Skjær fisken i store terninger.
Varm oljen til ca. 180 °C, en brødterning blir brun på 1 minutt.
Stikk fisketerningene inn på fonduegafler og stek fisken i den varme oljen i 2-3 minutter.
Det er bare godt om det er en liten rå kjerne midt i fisken. Dryss den med salt når den er stekt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 23326)
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift