Fiskefondue 2



Fiskefondue 2 oppskrift.
Fotograf: Alf Børjesson
Fiskefondue 2 inneholder 461 Kalorier, 1 g Karbo, 5 g Protein og 48 g Fett pr 100 gr
Fiskefondue 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Sennep, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Fiskefondue 2 er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4608 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grbreiflabbfilet eller kveite
10dlsolsikkeolje
1dashsalt

Til servering:

1stksitron, i båter
Ca 1,5dlremulade
2dllettrømme tilsatt hakket persille, dill og gressløk
Ca 1,5dlchilisaus
brød
salat




Næringsdeklarasjon for Fiskefondue 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier461.042 395.68Kcal
Protein5.1026.50gram
Karbohydrat1.135.87gram
Kostfiber0.170.88gram
Fett48.42251.60gram
Mettet fett5.6529.36gram
Salt0.170.90gram
Pris på oppskriftenKr 10.30Kr 53.52Kroner
Hele oppskriften veier2 079 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo0,98 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Gjør klart alt tilbehøret i små skåler. Skjær fisken i store terninger.

Varm oljen til ca. 180 °C, en brødterning blir brun på 1 minutt.
Stikk fisketerningene inn på fonduegafler og stek fisken i den varme oljen i 2-3 minutter.

Det er bare godt om det er en liten rå kjerne midt i fisken. Dryss den med salt når den er stekt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 23326)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-01-27
Oppdatert dato:2007-01-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefondue 2.Fiskefondue 2.
Denne retten har 461,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 48,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.