Fiskepannekaker inneholder
152 Kalorier,
7 g Karbo,
9 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Fiskepannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskepannekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6619 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskepannekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 151.89 | 489.14 | Kcal |
Protein | 8.81 | 28.37 | gram |
Karbohydrat | 6.89 | 22.19 | gram |
Kostfiber | 0.40 | 1.29 | gram |
Fett | 9.81 | 31.59 | gram |
Mettet fett | 3.00 | 9.66 | gram |
Salt | 0.18 | 0.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 25.41 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 288 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,14 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Flat-rens fisken og ta ut ryggbeinet. Vask filetene, paner dem og stek dem på begge sider. Visp sammen eggene og litt av melken til pannekake-røren. Tilsett melet og visp til det blir en jevn røre.
Ha i resten av melken, salt og hakket gressløk eller dill. Hell røren over de stekte fiskene så den såvidt dekker. Når pannekaken er lysebrun under, vendes den, helst på lokk og stekes gyldenbrun på den andre siden.
Av denne porsjonen blir det 3 kaker i en vanlig stekepanne som er 22 cm i diameter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2884)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-26
Oppdatert dato:2002-12-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.