Fotograf:
Knut Pettersen
Enkel og god middag. Vi brukte sei som er perfekt til dette, men andre fisker kan og brukes (Vi har tidligere brukt piggvar som var helt fantastisk). Vi serverte med pommes frites og litt salat. Husk å ikke ha så sterk varme i stekepannen, det svir seg fort på overflaten. Oppskriften inneholder
87 Kalorier,
13 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fiskepinner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 5 lesere
Lesere:
21005 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fiskepinner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.79 | 462.35 | Kcal |
Protein | 5.50 | 29.30 | gram |
Karbohydrat | 13.08 | 69.68 | gram |
Kostfiber | 1.69 | 9.00 | gram |
Fett | 1.01 | 5.38 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 1.33 | gram |
Salt | 0.08 | 0.44 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.62 | Kr 19.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 065 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Saus: Prøv forskjellige(en om gangen) ferdige sauser på pose: Bearnaise, hollandesaus, lofoten fiskesaus og liknende. Jeg bruker en spesiell dressing som jeg lager selv. Da er det ikke nødvendig med saus i tillegg.
Ha salt og pepper på fiskefiletene. La dem ligge å trekke noen minutter. Jeg bruker relativt mye salt. Visp sammen 1 egg i en skål, ha griljermel i en annen skål. Dypp fiskefiletene i skålen med vispet egg, vend dem deretter i griljermelet slik at fileten er dekket med griljermel.
Fiskefiletene stekes i olivenolje eller smør i stekepanne ved svak varme i 10-20 min. Bruk lokk på pannen. Ved større mengder kan filetene med fordel stekes i stekeovn (180-200 grader) i ca 30 min.
Server med kokte poteter eller feks pommes frites.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat nyttig
(Intern: 1476)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-10-17
Oppdatert dato:2013-10-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift