Fransk syresuppe: inneholder
45 Kalorier,
4 g Karbo,
1 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Fransk syresuppe: har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fransk syresuppe: er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
5103 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fransk syresuppe:!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 45.30 | 170.16 | Kcal |
Protein | 0.61 | 2.29 | gram |
Karbohydrat | 3.59 | 13.48 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 1.80 | gram |
Fett | 3.06 | 11.49 | gram |
Mettet fett | 1.90 | 7.14 | gram |
Salt | 0.41 | 1.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.49 | Kr 9.35 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 503 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,69 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 liten løk hakkes og mørnes i smør, tilsettes 10 ss hakkete syreblader og 1 kopp hakket grønt (meldestokk, nesle).
Ca 1 liter buljong (ikke for sterk) eller kjøttkraft
salt
Jevnes med 1-2 kokte, moste eller rå revne poteter.
Alt kokes i ca 30 min. Tilsettes 1 ss hakket gressløk og evt. litt fløte.
Serveres med ristet brød.
(Josef Fessl foreslår at syrebladene tilsettes finhakket rett før servering. Da vil både fin farge og syrlig smak bli beholdt på en bedre måte.)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Josef Fessl
(Intern: 15565)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-09-15
Oppdatert dato:2003-09-15
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift